11 December 2012

Художникът Иван Русев се включи в Коледна изложба на 12.12.12





Ценители на изкуството са поканени да отпразнуват последното съвпадение за века





       Мнозина избраха да направят датата 12.12.12 най-специалният ден в живота си, като съчеатят съдбите си в брак. За други това ще е поредният работен ден от седмицата, в който прибирайки се от работа, ще изберат да релаксират в домашни условия. А за тези, които имат настроение, но не са намерили място и компания да отпразнуват последното цифрово съвпадение за този век, от Арт Рентал са се погрижили с приветливо Коледно парти.
Откриването на единадесетото последно за тази година издание на проекта „Събудете стените си” ще се състои утре, сряда от 19.00ч. в арт пространството на Арт Рентал, намиращо се в София Сити Център.
Art Rental BG
Авторите, които ще представят своите произведения са Иван Русев, Кристина Климентова, Ралица Денчева, Снежинка Кончовска, Иво Пецов, Пламен Господинов, Мария Харалампиева, Нели Мирянова, Маргарита Драгиев и Академия Юнити. А призът автор на месеца отиде при Надежда Благоева, на чиито картини ще се любуваме отново.
На купона ще присъстват рекорден брой артисти, включили се в предишните десет издания на проекта, които ще могат на по чаша вино, да обменят последни новини от арт сцената в страната и чужбина. Всеки, жадуващ да намери приятния коледно дух, е поканен да се потопи в артистичната атмосфера на Арт Рентал в мола зад НДК.

 Мирела Караджова





No comments: